top of page
HomeBuildersGallery11.jpg

Plantegning

KORT FORKLART

Hva er en Plantegning og hvorfor har jeg brukt for det?

⁠Det er et nyttig verktøy når både møblering og oppussing av ny bolig skal planlegges. Plantegninger gir en god og rask oversikt over boligens innhold og rominndeling. En plantegning er utgangspunkt for oppussing og innredning av boligen om det er kjøkken, bad eller stue. Plantegning med korrekte mål og rett rombeskrivelse utført av en autorisert takstmann er et verdifullt dokument for deg som boligeier. Vår plantegning gir deg da full oversikt over dine verdier i form at korrekt størrelse og beskrivelse av rom i din bolig. På denne måten sikrer du dine verdier og unngår feil ved senere målinger og derav reduserer dine verdier. 
"Vi hjelper deg med å få oversikt over din bolig med en plantegning. Plantegninger utføres i flere forskjellige varianter, avhengig av hva den skal brukes til fra en enkel planskisse til en komplett målsatt planskisse utført etter gjeldende regler"

Verdien av en plantegning

Plantegninger gir en god og rask oversikt over boligens innhold og rominndeling, og er således med på å styrke den helhetlige presentasjonen av en bolig.Det er et nyttig verktøy når både møblering og oppussing av ny bolig skal planlegges. ⁠2D-plantegninger viser boligen i fugleperspektiv uten møbler, men med det som følger boligen av fast inventar. Fast inventar kan være kjøkkeninnredning, garderobeskap, integrerte hvitevarer o.l.

Tidligere skisset fotografen planløsningen på et ruteark. Dette var underlaget for å utarbeide både 2D- og 3D-tegning. Vi benytter ny teknologi som reduserer potensielt avvik og utføres betydelig mer effektivt.

En plantegning er en tegning som viser hvordan hver etasje skal utnyttes. Alle rom skal tegnes inn, og forfunksjon skal påføres (hva rommet skal brukes til, for eksempel Bad, Soverom, osv.). Plantegningene bør være i målestokk 1:100 eller 1:50 (1:200 for store bygninger).

HAR DU ØNSKE OM Å FORNYE DITT GAMLE HUS? 
0

Lindelid Takst tilbyr tegnetjenester for

Nybygg Og Rehabilitering Av Gammelt Hus Til Nytt

Alt starter med en plantegning av din eksisterende bolig med riktig målsetting og riktig rominndeling. Et godt resultat starter alltid med god planlegging. Alt for mange går i den fella å bruker masse tid og penger på å pusse opp en dårlig planløsning - på den måten får man dårlig avkastning på det som for de fleste er den største økonomiske investeringen vi gjør.

 

Uansett om du ønsker å beholde eksisterende romløsning eller forandre på den og flytte vegger, åpne opp rom osv. er en god og målsatt plantegning en forutsetning for et resultat du vil bli fornøyd med. Når du har behov for profesjonell bistand i din bolig om det er kjøkken, bad, gulv osv. vil en plantegning i forbindelse med utførelse og anbud være nødvendig. 

Vertikon Takst Plantegning

Plantegnnig

Vi tegner dine plantegninger etter dine ønsker.

Vertikon Takst Arkitekttjenester

Tegnetjenester

Vi tegner ditt prosjekt stort som lite. Opptegning av eksisterende eller ny bolig. 

Vertikon Takst Byggesøknad

Byggesøknad

Vi gjør byggesøknaden for deg, enkelt og greit.

Se også våre andre tjenester

ER DU KLAR?

Bestill Plantegning

Våre takstmenn har lang erfaring med alle typer tegninger til bolig.  Vi er gjennom vårt yrke godt kjent med det tekniske i forhold til det praktiske når det kommer til tegninger. Vi hjelper deg med dine tegninger. Vi vet verdien av gode plantegninger.
bottom of page