top of page
building-information-modeling-architectu

Tegnetjeneste og Byggesøknad

Kontakt Oss!

Du kontakter oss og sender oss målsatte skisser av prosjektet ditt sammen men noen skisser/bilder som viser oss rettningen til hva du tenker, og til inspirasjon for oss i prosessen når vi skal tilnære oss prosjektet. 

Avtale!  

Vi avtaler pris på ditt oppdrag, og du bekrefter oppdraget slik at vi kan starte arbeidet.

Tegning!

Vi sender deg så forslag til resultat og du kan da komme med innspill og forslag til endringer/korrigering. Vi ferdigstiller da tegningen og oversender deg disse så fort faktura er betalt.

1 - 2 - 3

Greit Å Vite

​​Det er viktig å vite når du skisserer opp prosjektet så bygger innervegger ca 10 cm og yttervegger ca 35 cm. Dette vil spise av totalstørrelsen til huset. Så det er derfor viktig å tenke på dette når du planlegger romstørrelsene. Bruk gjerne rutet papir når du skisserer opp.

Når vi har tegnet opp og sendt deg foreløpige tegninger for kontroll har du to virkedager på å gi tilbakemelding. Dersom du trenger lengre tid må dette avtales med oss. Skal vi bli ferdig med tegningene i tide må du derfor gi oss tilbakemelding innen fristen som blir satt.

Koster endringer noe?

​​Ja, når du har mottatt ferdige tegninger fra oss blir andre endringer utført etter ønske fra deg. Vi gir da fastpris basert på dine ønsker.

​Prosjektering:​

Tegningene er ikke prosjekterte. De er tegnet med minstekravene i TEK-17, men de er ellers ikke dimensjonert og beregnet. Dette må utføres av ansvarlig utførende og prosjekterende firma. En byggmester må for eksempel dimensjonere bjelker og dragere slik at de tåler lastene som bygget blir utsatt for. Vi gjør også oppmerksom på at alle mål må kontrollmåles på stedet da det ofte kan bli litt variasjoner avhengig av hvem som bygger prosjektet og hvilke løsninger de velger.

Hvem eier tegningene?​

Du eier tegningene og kan bruke dem fritt på ditt prosjekt. Du har ikke mulighet for å bruke dem på andre tomter enn den som er avtalt ved bestilling.

 

Lindelid Takst står fritt til å selge tegningene videre samt bruke tegningene som reklame i sine kanaler. Dersom du ønsker å reservere deg mot at vi kan benytte tegningene fritt kan du kjøpe dem til odel og eie for kr 9 000,- i tillegg til pakkeprisen.

Prosessen

Du finner det som passer for deg. Du sender en forespørsel til oss. I forespørselen til oss sender du målsatte skisser av prosjektet du vil ha tegnet, sammen med inspirasjonsbilder av prosjekter som du vil at vi skal tilnærme oss. 

Vi avtaler pris og du bekrefter tilbudet. Vi sender deg et forslag på ferdig resultat, der du har mulighet til å komme med evt. korrigeringer. 

 

Deretter fullfører vi tegningene. Når faktura er betalt sender vi ferdige tegninger til deg på epost. 

Hva Kan Vi Gjøre?

Når du har behov for å tegne opp ditt prosjekt, lite eller stort kan vi bistå deg med det. Vertikon hjelper deg med profesjonelle byggetegninger, klar til å sendes inn med byggesøknaden din. Eller om du trenger arbeidstegninger, fasadetegninger av store eller små prosjekt.

Lindelid Takst tilbyr sine tegnetjenester som et alternativ til deg som ikke har behov for arkitekt

 

Under viser vi deg en fremgangsmåte på generelt grunnlag. Om vi tilbyr den aktuelle tjenesten du etterspør, ta kontakt med oss.

Under Finner du flere av våre tegne og søknadstjenester.
Trykk på "Gå Til" for å komme til siden du er ønsker
Om du trenger hjelp eller har spørsmål er det bare å Ta Kontakt med oss!

Ønsker du hjelp? Klikk her og fyll ut kontaktskjema

Aktuelle sider for tegning og byggesøknad

last ned (3).jpeg

TEGNETJENESTER

01/19 - 01/23

Vi utfører alt fra byggesøknads tegninger for de fleste tiltak, til å tegne din drømmebolig akkurat slik du ønsker

Fra:

Etter Avtale

last ned (4).jpeg

BYGGESØKNAD

01/19 - 01/23

Vi hjelper deg med din byggesøknad om det er stort eller lite prosjekt.

Fra:

Se Prisliste

architecture-architectural-designer-arch

PLANTEGNING

Plantegning

Vi hjelper deg med å tegne dine plantegninger og måler opp boligen om ønskelig.

Fra:

Kr 300,-

ER DU KLAR?

Bestill Tjeneste

Ta kontakt for samtale om ditt tegneprosjekt, eller bestill våre tjenester direkte her.
bottom of page